Hovedrengøring


Hovedrengøring tilbydes. Hovedrengøring udføres af Gentofte Rengøring & Security ApS til gode priser, hvor vi går meget grundigt til værks, overalt hvor der trænger til at blive gjort forårs rent. Vi kan flytte inventar, møbler, skabe med videre, efter nærmere aftale.

Vi udfører opgaverne efter nærmere aftalt prioriteringsliste i samarbejde med kunderne. Hovedrengøring defineres som meget grundig rengøring som nogen ynder at kalde forårsrengøring. Rengøringsomfanget er ekstra ordinært.

Ring for at få tilbud på hovedrengøring nu på telefon 93 92 36 54

Hovedrengøring i punktform

Vores rengøringsplan for opgaven ser normalt ud som følger:

 • Inventar, vindueskarme (afstøvning, aftørring med fugtig klud, støvsugning).
 • Aftørring af døre, karme og paneler.
 • Afvaskning af køleskab, komfur, ordning af ovn indvendig som udvendig.
 • Nips, lamper og lignende (aftørres med fugtig klud).
 • Øvrige overflader, paneler, dørkarme (afstøvning, tørres med fugtig klud).
 • Reoler, borde og lignende (støvsugning, aftørres med fugtig klud).
 • Sanitet, fliser (grundig afkalkning).
 • Gulve (vask og støvsugning).
 • Skuffer, skabe, vinduer, vinduesrammer, hårde hvidevarer, hylder, reoler, borde og gulve hvor der er placeret store mængder tøj, papirer, bøger, blade, aviser, mapper, legetøj, værktøj må ikke kunne hindre, at vi kan komme til, at udføre vores arbejde, ellers går vi normalt uden om!

Der udføres rengøringsopgaver for blandt andet:

Vi er specialister i alle former for hovedrengøring, har derfor alt det udstyr der skal til, for at udføre alle former for special rengøring.

Alt efter opgavens karakter anvender Gentofte Rengøring & Security ApS blandt andet traditionelle gulvmopper til gulv vaskemaskiner, skuremaskiner med videre.

Fælles for alle typer af rengørings opgaver er, at vi løser dem i høj kvalitet til den aftalte tid og pris.

Alle opgaver udføres på time basis desuden fælles for alle aftaler er, at vi udfører alle opgaver selv, uden brug af underleverandører!

Vores kunder befinder sig hele stor København samt i følgende byer:

Albertslund Dragør Holte Lyngby Smørum Virum
Allerød Dyssegård Hvidovre Nivå Sydhavn Værløse
Amager Farum Hørsholm Nærum Søllerød Østerbro
Bagsværd Frederiksberg Ishøj Nørrebro Tårnby
Birkerød Gentofte Jægersborg Ordrup Valby
Brøndby Gladsaxe Kastrup Rungsted Vallensbæk
Brøndby Strand Greve Klampenborg Rødovre Vangede
Brøndbyøster Hellerup Kongens Lyngby Skodsborg Vanløse
Brønshøj Herlev København Skovlunde Vedbæk
Charlottenlund Herstedøster Ledøje Skovshoved Vesterbro

[/ezcol_2third]
[ezcol_1third_end]

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

  Dit navn

  Telefonnummer


  Eller ring nu direkte til os på 93 92 36 54
  [/ezcol_1third_end]

  [ezcol_2third]
  Hovedrengøring

  Uanset hvor tit vi selv gør rent derhjemme og hvor grundige, vi synes vi er, så synes vi alligevel, at vi fra tid til anden er nødt til at foretage en gennemgribende rengøring af alt. Alle møbler skal renses, vaskes ned og der skal støves af og vaskes af bag reoler, kommoder og skabe. Ovnen, som vi ellers forsøger, at få til at blive ren, hver gang vi har brugt den, har alligevel en del brændte pletter indvendig, endog bag glaspladen, så vi ikke helt kan se, hvordan maden har det inde i ovnen.

  Det er som om, når foråret melder sin ankomst og solen når helt ind i vores stuer og køkkener, at vi tydeligt kan se alle de steder vi, trods gode intentioner, ikke har været helt grundige med i årets løb. Køleskabet er heller ikke så pænt mere, pletter efter spildt mælk, rester af mad, der ikke har været pakket ordentligt ind, skuffen til grøntsager, vi ikke har fået desinficeret efter for gamle grøntsager. Gulvet, der ikke er blevet skuret og skrubbet, men kun overfladisk tørret over med en moppe i månedsvis. Alle de ting som vintermørket gemmer, dukker på grusom måde op for vores øjne når foråret sender solen gennem vores nu tydeligt beskidte vinduer.

  Det er på det tidspunkt af året, vi indser, at en forårsrengøring af hele hjemmet er nødvendig. Men gider vi og har vi tiden til det? Nej, for vi vil meget hellere nyde forårets komme med udendørs aktiviteter og med at gøre vores haver sommerklar.

  Derfor er det godt, vi har mulighed for at betale os fra at få andre til at gøre det grove arbejde. Få flyttet møblerne væk fra væggene, tørret støv af og vasket bag ved. Få gjort ovnen grundigt ren, vinduerne vasket, så vi endnu bedre kan nyde lyset gennem vores vinduer på tidspunkter, vi ikke kan opholde os udendørs.

  Paneler og dørkarme, der har samlet skidt og møg gennem længere tid, kan blive som nye igen. Køleskabet kan blive rent og bakteriefrit igen. Vandhaner og brusekabine afkalkes og det vil føles, som har vi fået nyt badeværelse. Alt dette uden at røre en finger selv. Det lyder måske som en drøm, men det kan sagtens blive virkelighed. Det eneste, der skal til, er at bestille en hovedrengøring hos et kompetent rengøringsfirma. Det er bare at gribe knoglen og bestille et tilbud, der er tilpasset dine behov.

  Kontakt Morten Rosenby for et godt tilbud på hovedrengøring.

  Gentofte Rengøring & Security ApS

  Emdrupvej 119

  DK-2400 København NV.

  Telefon: 93 92 36 54

  info@gentofte-rengoering.dk

  CVR Nr: 40841482

  [/ezcol_2third]
  [ezcol_1third_end]

  Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

   Dit navn

   Telefonnummer


   Eller ring nu direkte til os på 93 92 36 54

   [/ezcol_1third_end]