Privat Rengøring


[ezcol_2third]

                       Privat Rengøring

Nyhed gældende for 2021.

Skatte fradrag for privat rengøring, tæpperensning, vinduespolering, hovedrengøring og flytte rengøring sættes op fra 6.000 kroner per person over 18 år i enhver hustand til 25.000 kroner. Skatte fradrags værdien ventes at ligge på cirka 35% gældende for skatte året 2021. (Vedtaget i forbindelse med Finanslov 2021)

Privat rengøring i top klasse udføres over alt i København og omegn. Vores kvalitets bevidste medarbejdere gør rent i private hjem med stor grundighed. Vi yder naturligvis stor diskretion og vores medarbejdere er naturligvis underlagt tavshedspligt.

Gentofte Privat Rengøring ligger stor vægt på, at yde den bedste rengøring til konkurrence dygtige priser. Endvidere arbejder vi efter ordnede forhold, hvor alle vores medarbejdere har fremvist arbejds – og opholdstilladelse samt ren straffeattest ved ansættelsen. Disse er alle sikkert opbevaret på vort kontor. Alle rengøringsassistenter er dygtige og uddannede rengøringsassistenter med mange års erfaring.

Et smukt hjem er et rent hjem, men for den travle familie kan det være svært at nå det hele i hverdagen. Derfor tilbyder vi en standard rengørings pakke som ser ud som følger:

 • Støvsugning
 • Aftørring af støv
 • Gulvvask
 • Ordning af køkken, toiletter og badeværelser samt bryggers med videre.
 • Det er populært det vi kalder en weekend rengøring.

Som specialister inden for privat rengøring er dette er vores absolutte spids kompetence. Som eksperter ved vi selvfølgelig hvordan man håndterer enhver rengørings opgave, så den bliver udført helt perfekt.

Se vores video præsentation:

Rengøringen foretages af faste teams, det vil sige, at det altid er de samme 2 faste medarbejdere som udfører rengøringen, dog undtaget ved ferie og sygdom. Dette giver også vores kunder en tryghed for, at det ikke er hvem som helst, som lukkes ind i hjemmet. Alle vores medarbejder har naturligvis fremvist en blank straffeattest, arbejds – og opholdstilladelse ved ansættelsen. Disse opbevares sikkert på vort kontor!

Gentofte Rengøring & Security ApS har sikkerhed i fokus, og vi har udviklet vores eget nøglesystem og nøgler bliver opbevaret i sikkerheds boks og vi har naturligvis alarm og videoovervågning. Vi har ligeledes et sikkerhedsfirma, der sælger videoovervågning og alarmer og vi samarbejder med Verisure.

Se mere på vores hjemmeside på: www.elektronik-videoovervaagning.dk

privat-rengoering-noglesystem

Vi har endvidere et sikkerhedsfirma som sælger topkvalitet videoovervågning og alarmer til absolut Danmarks billigste priser. Se mere på www.elektronik-videoovervaagning.dk

Ligeledes er vi partner med Verisure og hvis man vælger at bestille et Verisure system og man refererer til vores sikkerhedsfirma, Dansk Elektronik & Videoovervågning, så giver vi dig 300 kroner i rabat på en rengøring hos os.

Vi har turnusrengøring, hvor vi kommer i et fast interval, f.eks. hver uge, hver anden uge, eller efter vores kunders behov.

Priser ved privat rengøring

Priserne afhænger af , bl.a. frekvens (hvor tit), tidspunkt for udførelsen, størrelsen på boligen, og mange andre ting. Set i lyset af vores høje kvalitet, at vi altid når den aftalte rengøring til aftalte tid, at vi er meget fleksible og stabile, er vores priser meget fornuftige og konkurrence dygtige

Som kunde hos os, tilbyder vi en af branchens bedste og mest omfangsrige rengøringspakke. Vi anvender som udgangspunkt miljø rigtige rengøringsmidler der opfylder rengøringsbranchens skarpe krav.
Der udarbejdes en rengøringsplan af rengørings omfanget i samarbejde med vores kunder, og derefter arbejdes der målrettet med, at opfylde alle ønsker og krav, så man altid får den kvalitetsydelse, man betaler for.

Træk Rengøringen fra i skat : Brug dit håndværker fradrag på rengøring i dit hjem. Se mere på www.skat.dk eller tryk blot på linket her under:

https://www.skat.dk/skat.aspx?oid=2234759

Gentofte Rengøring & Security ApS har endvidere følgende spidskompetencer:

 • Erhvervsrengøring – i firmaer, virksomheder samt på kontorer
 • Skurvognsrengøring
 • Rengøringshjælp
 • Vinduespolering – vinduespudsning – vinduespudser
 • Tæpperensning – kemisk & økologisk tæpperens
 • Kontorrengøring
 • Hovedrengøring
 • Flytterengøring
 • Slutrengøring
 • Håndværker rengøring
 • Rengøring af : fysioterapi klinikker, køkkener, byggepladser, efter brandskader samt vandskader.

Vi har kunder i hele stor København og i følgende byer:

Albertslund Dragør Holte Lyngby Smørum Virum
Allerød Dyssegård Hvidovre Nivå Sydhavn Værløse
Amager Farum Hørsholm Nærum Søllerød Østerbro
Bagsværd Frederiksberg Ishøj Nørrebro Tårnby  Gl. Holte
Birkerød Gentofte Jægersborg Ordrup Valby  Usserød
Brøndbyøster Hellerup Lyngby Skodsborg Vanløse  Buddinge
Brønshøj Herlev København Skovlunde Vedbæk  Nordhavn
Charlottenlund Herstedøster Trørød Skovshoved Vesterbro  Emdrup
Roskilde Fløng Glostrup Tåstrup Høje Tåstrup Ishøj
Tre Kroner Hedehusene Fløng Herstedvester Herstedøster Tune
Solrød Karlslunde Hundige Vallensbæk Skovlunde Ringsted

[/ezcol_2third]
[ezcol_1third_end]

Privat rengøring og kontorrengøring i topklasse med fokus på grøn miljørigtig kvalitets rengøring.

Privat rengøring og kontorrengøring i topklasse med fokus på grøn miljørigtig kvalitets rengøring.

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

  Dit navn

  Telefonnummer

  skriv resultatet/ Write the sum "12+48=?|60"]


  Eller ring nu direkte til os på 58 100 200

  Vores hjertesag er professionel billig god rengøring

  [/ezcol_1third_end]

  [ezcol_2third]

  Derfor privat rengøring :

  Er du træt af, at nullermændene altid hober sig op i hjørnerne? At gulvet altid virker beskidt, selvom du synes du gør hvad du kan for at holde det rent. Er du træt af at du altid skal bruge, hvad der føles som oceaner af tid på at gøre rent, bare for at holde dit hjem nogenlunde pænt. Er du træt af at kalken blot bliver ved med at blive mere og mere synlig på badeværelset og omkring køkkenets vandhane?

  Vi ved alle, hvor kedeligt rengøring kan være, når vi hellere vil lave andre og sjovere ting. Rengøring er hårdt arbejde, men det er også et nødvendigt for, at vores hjem er rent og rart at være i. Men det er også nødvendigt for ikke at få skabt grobund for bakterier, der kan gøre os syge.

  Har du svært ved at nå den regelmæssige rengøring og bliver skidtet oftest fejet ind under gulvtæppet og ud i kroge, der ikke er synlige, for at undgå, at du igen har brugt hele din weekend på at støve af, støvsuge, vaske gulv og ordne badeværelse og toiletter? Kunne du tænke dig at komme hjem til et helt rent hjem en gang om ugen eller hver 14. dag? Hvem kan sige nej til det?

  Så køb dig til, at professionelle rengøringsmedarbejdere gør alt det hårde arbejde for dig, så du kan nyde at holde fri hele weekenden med familie og venner.  De professionelle gør ikke kun arbejdet, de gør det også grundigt og ordentligt.  De professionelle rengøringsmedarbejdere er eksperter på deres felt, og de ved derfor, hvordan hver enkelt opgave skal løses.

  Sammen med Gentofte Rengøring & Security ApS vælger du hvor meget og hvor tit, du vil have gjort rent. Der laves præcise aftaler om hvilke rum, der skal gøres rent, og hvor grundigt, det skal gøres.

  Kontakt Morten Rosenby, Gentofte Rengøring & Security ApS når du har brug for et godt tilbud på privat rengøring.

  Privat Rengøring – Få et uforpligtende tilbud i dag – Ring nu på 58 100 200.

  Gentofte Rengøring & Security ApS

  Emdrupvej 119

  DK-2400 København NV.

  Telefon: 58 100 200

  Mobil:    50 36 24 16

  info@gentofte-rengoering.dk

  CVR Nr: 40841482

  [/ezcol_2third]
  [ezcol_1third_end]
  “Et godt og sundt miljø for familien eller på arbejdspladsen starter, når der er rent”
  [/ezcol_1third_end]