Tæpperensning


Tæpperensning tilbydes af Gentofte Privat Rengøring når de skal have dybderenset tæpperne og efterfølgende have imprægneret tæpperne på kontoret, på hotellet, i lejligheden eller hjemme i huset. Vi har stor erfaring og udfører opgaverne med den nyeste teknologi indenfor kemisk tæpperensning.

Ring og få et godt tilbud på tæpperensning nu på telefon 93 92 36 54

Vores udstyr er naturligvis miljøvenligt. Prisen afhænger af flere ting, bl.a. størrelsen af tæppet, og om der skal flyttes møbler mv.

Gentofte Rengøring anvender nyeste teknologi i hvor der sprøjter iCapsol (tæpperensningsrengøringsmidlet) på det beskidte tæppe, og derefter valses det ned i luven ved hjælp af børstevalserne på maskinen. Cirka 20 minutter efter påførelsen af iCapisol, indkapsler og krystalliseres urenhederne i tæppet, og derrefter støvsuges dette op med en almindelig børstestøvsuger. Hermed opnår man et perfekt resultat med kemisk tæpperensning.

Gentofte Rengøring udfører opgaverne hurtigst muligt. Afhængig af størrelse og karakter løser vi den til deres fulde tilfredshed.

Priser oplyses ved forespørgsel. Så ring for et gratis uforpligtigende tilbud.

Servicefradrag for 2023.

Få skatte fradrag for tæpperensning. 6.600 kroner per person over 18 år i enhver hustand. Skatte fradrags værdien ventes at ligge på cirka 27% gældende for skatte året 2023. (Vedtaget i forbindelse med Finanslov 2022/2023)

Vi er Københavns bedste tæpperensningsfirma som vi udfører på bl.a. hoteller, kontorer og i private hjem.

Se vores brochure ved klik her på:    PDF Tæpperensnings brochure

Gentofte Rengøring har yderligere følgende spidskompetancer:

Gentofte Privat Rengøring har kunder i hele stor København og vi udfører tæpperensning i følgende byer:

Albertslund Dragør Holte Lyngby Smørum Virum
Allerød Dyssegård Hvidovre Nivå Sydhavn Værløse
Amager Farum Hørsholm Nærum Søllerød Østerbro
Bagsværd Frederiksberg Ishøj Nørrebro Tårnby
Birkerød Gentofte Jægersborg Ordrup Valby
Brøndby Gladsaxe Kastrup Rungsted Vallensbæk
Brøndby Strand Greve Klampenborg Rødovre Vangede
Brøndbyøster Hellerup Kongens Lyngby Skodsborg Vanløse
Brønshøj Herlev København Skovlunde Vedbæk
Charlottenlund Herstedøster Ledøje Skovshoved Vesterbro

[/ezcol_2third]
[ezcol_1third_end]

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

  Dit navn

  Telefonnummer


  Eller ring nu direkte til os på 93 92 36 54

  [/ezcol_1third_end]

  Kontakt  Morten Rosenby i dag og få et godt tilbud på tæpperensning.

  Derfor tæpperensning :

  Tror du dit tæppe er rent, fordi det ser rent ud? Det er det ikke medmindre du inden for kort tid har fået renset dine tæpper af professionelle. Hvorfor bør du få renset dine tæpper jævnligt? Vi går dagligt meget på vores tæpper og uanset om det foregår med udendørs sko, indendørs sko, bare tær eller strømpesokker, slæber vi rundt på skidt under fødderne, der sætter sig i tæpperne. I noget af det skidt findes der rigtig mange bakterier. Faktisk findes der i et almindeligt hus med gulvtæpper omkring 200.000 bakterier på hver kvadrattomme. Bakterierne lever blandt andet af pollen, madrester, hudceller og jord.

  Der er i mange tilfælde tale om bakterier, der kan være med til at gøre os syge. Vi risikerer sygdomme forårsaget af salmonella, campylobacter, som kan være dødelig for mennesker med svækket immunforsvar og Roskildesyge, som vi jo alle kender og sandsynligvis mere end en gang har været nedlagt af.  Mange af disse bakterier kan slet ikke fjernes med den regelmæssige støvsugning, men kræver, at tæpperne bliver renset mindst 2 gange årligt. For firmaer hvor færden som oftest foregår i de sko vi også bruger udendørs samt på toilettet, er det endnu vigtigere, at få renset tæpperne regelmæssigt. Som arbejdsgiver vil man sandsynligvis kunne spare en del sygedage hos de ansatte, hvis man sørger for, at bakterierne i tæpperne ikke spreder sig. Færre sygedage giver i sig selv en gevinst, der kan måles i øget effektivitet og det giver også mere sunde og dermed glade medarbejdere. Vi ved jo alle, at det tager tid at komme sig ovenpå en omgang Roskildesyge eller maveinfluenza. Ved regelmæssig tæpperens er der altså en gevinst for firmaet rent økonomisk og derhjemme for hele familiens sundhed.

  Hvorfor skal man så have professionelle til at rense sine tæpper? Det er vigtigt, at få renset dine eller firmaets tæpper korrekt og med de rigtige midler, ellers har det ingen effekt på de mange bakterier. Det er desuden hårdt arbejde at rense tæpper, så hvorfor ikke læne dig tilbage og lade andre gøre det hårde arbejde. Forestil dig at komme hjem til et hus med helt rene tæpper, tæpper der ikke bare ser rene ud men også er det. Eller forestil dig at møde på job mandag morgen og de tæpper, du bruger mange timer på hver dag er fuldstændig rene efter professionelle har været på arbejde, mens du og dine medarbejdere holdt weekend.

  Gentofte Rengøring & Security ApS 

  Emdrupvej 119

  DK-2400 København NV.

  Telefon: 93 92 36 54

  info@gentofte-rengoering.dk

  CVR Nr: 40841482